BP_2500x838xK30.jpg

eKurser

eKurser

Parallellt med utvecklingsmoduler för grupputveckling kan fördjupad utbildning ske inom närgränsande områden. Utbildningar kommer i form av eKurser och genomförs enskilt. eKurserna kan expanderas med gemensamma utbildningstillfällen i grupp. eKurser hittar du här.

 

Under ombyggnation av sidan under 2022 är alla eKurser gratis.

DISC_1.png

Ny som chef

Lyckas med att gå från från specialist till chef. Efter utbildningen kommer du att veta vad som är rätt sak att göra på rätt sätt och mekaniken som gör att du lyckas som chef - mini MBA.

DISC_1.png

Coachande ledarskap

Det finns fyra nivåer av ledarskap: Direkt. Byråkratiskt. Individuellt. Integrativt. Kursen i coachande ledarskap hjälper dig att utveckla det individuella ledarskapet vilket utgår från att möta enskilda medarbetares behov för att maximera resultat.

DISC_1.png

Förhandlingsteknik

All interaktion innehåller element av förhandling och i snitt förhandlar vi sju gånger per dag. Att kunna förhandlingsteknik innebär att medvetet kunna välja att tävla, samarbeta, kompromissa, undvika eller agera tillmötesgående.

DISC_1.png

Coachning

Coachning, ett utvecklande sätt att förhålla sig till kommunikation och samarbete. I kursen lär du dig grunderna i coachning och förhållningssätt som skapar psykologisk trygghet.

DISC_1.png

Samarbete delegering arbetsmiljö

Samarbete är som en pardans med olika roller och ansvar. Kursen går igenom grunder för att skapa ett strukturerat samarbete och en förutsägbar mekanik att förhålla sig till.

DISC_1.png

Medveten kommunikation

Dina beteenden är kommunikativa svallvågor på livets hav. Vilka är dina svallvågor och vad får de för resultat för andra. I kursen medveten kommunikation gör du det omedvetna medvetet.