AS_376858767_1600_501_K50.jpg

Förhandlingsteknik

(För dig som har inloggning)

Förhandlingsteknik

Utbildningen i förhandlingsteknik ger positivt resultat, från dag ett. Du kommer veta hur du skapar expanderande samarbeten där alla får mer, hur du tävlar mot de som bara vill ha mer och vilka du skall undvika förhandling och interaktion med. Det kan visa sig att förhandlingsteknik är den mest lönsamma utbildningen du någonsin kommer att gå. 

 

Resultatet av förhandlingsteknik: 

  • Ökat resultat.

  • Bättre samarbeten.

Kärnkompetens

Livet före och livet efter förhandlingskunskap är sig inte lik. Du förhandlar i snitt sju gånger per dag. Det är mer än 2500 gånger per år. Förhandling är mer än hus, bil, lön eller affärskontrakt. Du förhandlar om vem som sätter på kaffet om morgonen, du förhandlar om utrymme när du möter någon på trottoaren eller om skärmtid med barnen. När du har bättre förhandlingsteknik får du bättre resultat i förhandlingar redan från dag ett.

 

En utmaning med förhandling är att vi gör det på instinkt. Dom flesta har inte läst en bok på ämnet, inte gått en kurs och söker inte rådgivning. Ingen skulle sätta sig i en bil och börja köra utan körlektion och körkort. Ingen skulle ge sig iväg på bilsemester utan kartbok, gps eller att någon förklarat rutten för dem.

 

I alla interaktioner och förhandlingar finns det vägar som leder till fler möjlighet, samarbete och bra relationer. Men det finns också vägar som leder färre möjligheter, tävling och konflikter. När vi förhandlar utan att ha tagit någon körlektion är det högre sannolikhet till onödig friktion, dödlägen samt att man underminerar möjligheter till konstruktiv dialog vilket innebär att man missar värde.

 

Förhandlingsteknik ger bättre resultat. Det är givetvis ingen garanti för framgång i alla situationer för det finns fortfarande aspekter du inte kan påverka. Men att inte kunna förhandla är nästan alltid en garanti för att köra i diket och misslyckas.

Efter utbildningen vet du hur du skall göra för att navigera i förhandlingssituationer och få maximalt resultat oavsett situation och person du möter.

Upplägg

Innehållet i utbildningen är utvecklad och anpassad under lång tid. Utbildningen bygger på akademiska teorier och praktisk applicering. Den digitala utbildningen innebär att du jobbar i egen takt och bygger steg för steg dina färdigheter. Utbildningen ger dig en djupare förståelse kring mänskligt beteende, motivation, samarbete, tävling, aggression och förhandlingsteknik.

Tid

Utbildningen är både lätt och snabb att ta till sig tack vare sitt upplägg. Det passar perfekt att göras vid sidan om din vanliga kalender, en stund varje dag under 5-7 dagar.

Diplom

Efter färdig utbildning får du ett exklusivt diplom. Det är ett bra sätt att berätta för din omgivning om dina nya färdigheter och stärka ditt varumärke. 

Garanti

Du ska känna dig trygg i din investering. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. 

MagnusFrilagd_edited.png
Vem är Magnus?

 

Facilitator och utbildare inom förhandling, konfliktlösning, ledarskap och samarbete mm med 15 års erfarenhet. 1000-tals nöjda deltagare, betygssnitt 5.6 av 6.0. Chefscoach med 10 års coachning i nationell och internationell miljö. Magister i statsvetenskap och offentlig förvaltning. Executive MBA. International ICF coach (ACC/PCC). Licensierad THE facilitator. Gästföreläsare Lund University Business School.

Arrow_edited.png

*Exklusive moms.

AS_376858767_1600_501_K50.jpg
Garanti

 

100 procent garanti på alla digitala utbildningar. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

100_Badge_small.png

Sagt av andra

Trodde inte det var möjligt men jag spara 150 000 kronor på en dag! 

 

Använder många av metoderna varje dag och det ger mig bättre samarbeten, nästan överallt.

Idag får jag bättre pris och villkor i det mesta. Dessutom vet jag om både varför och hur jag får det att hända.

Jag vet att förhandling handlar om pris och kontrakt men jag är förvånad över hur mycket av detta som egentligen handlar om alla sorters möten. Alla tävlar, hela tiden! Det gjorde jag också men nu ser jag hur kortsiktigt det är och hur mycket värde vi förlorar.

Tuff i sakfrågan och mjuk med personer. Jag är omvänd!

Det är en kurs i förhandling men detta är en av de bästa ledarskapskurserna jag någonsin har gått. 

Rekommenderas varmt. Alla bör gå den!

Fick lära mig mycket om mig själv. Obehagligt men nyttigt. Förstår att beteenden kan uppfattas som aggressiva även om de är passiva och hur det ger sämre resultat för alla.

Har gått Magnus förhandlingskurs F2F och nu den digitala. Båda två är lika bra men på olika sätt. Den digitala kan jag göra själv, på en gång och repetera när jag vill. Det är mervärde!