AS_376858767_1600_501_K50.jpg

Förhandlingsteknik

1. Inledning
1. Inledning
09:16
Spela video

1. Inledning

2. Förhandlingspositioner
09:58
Spela video

2. Förhandlingspositioner

3. Samarbeta. Tävla. Undvik.
10:23
Spela video

3. Samarbeta. Tävla. Undvik.

4. Vinna / vinna
09:29
Spela video

4. Vinna / vinna

Ange e-post för att ladda ner arbetsbok

Mailet kan ta 2-3 minuter innan det skickas. Hittar du inte mailet i din in-korg titta i papperskorg eller under spam.

Förhandlingsteknik

Utbildningen i förhandlingsteknik ger positivt resultat, från dag ett. Du kommer veta hur du skapar expanderande samarbeten där alla får mer, hur du tävlar mot de som bara vill ha mer och vilka du skall undvika förhandling och interaktion med. Det kan visa sig att förhandlingsteknik är den mest lönsamma utbildningen du någonsin kommer att gå. 

 

Resultatet av förhandlingsteknik: 

  • Ökat resultat.

  • Bättre samarbeten.

Kärnkompetens

Livet före och livet efter förhandlingskunskap är sig inte lik. Du förhandlar i snitt sju gånger per dag. Det är mer än 2500 gånger per år. Förhandling är mer än hus, bil, lön eller affärskontrakt. Du förhandlar om vem som sätter på kaffet om morgonen, du förhandlar om utrymme när du möter någon på trottoaren eller om skärmtid med barnen. När du har bättre förhandlingsteknik får du bättre resultat i förhandlingar redan från dag ett.

 

En utmaning med förhandling är att vi gör det på instinkt. Dom flesta har inte läst en bok på ämnet, inte gått en kurs och söker inte rådgivning. Ingen skulle sätta sig i en bil och börja köra utan körlektion och körkort. Ingen skulle ge sig iväg på bilsemester utan kartbok, gps eller att någon förklarat rutten för dem.

 

I alla interaktioner och förhandlingar finns det vägar som leder till fler möjlighet, s