Podd 34. Hållbariseringen. En guide för företag i omställning.

Är de produkter och tjänster du konsumerar eller producerar tillräckligt hållbara för att befinna sig på rätt sida gränsen av 1,5 gradökning av jordens medeltemperatur? Vad är COP26? Vad är Parisavtalet? Vad är är agenda 2030 och FN´s 17 hållbarhetsmål och hur ska tar man sig an detta som företag? Detta och mycket mer i dagens avsnitt som gästas av Mikael Botnen Diamant och Carl-Johan Schultz författare till boken Hållbarisering - en guide för företag i omställning. Ökade krav kommer men det finns möjligheter till mer marknadsandelar för företag genom att jobba proaktivt istället för att se hållbarhet som compliancemål.


Lyssna på avsnittet i podden här på Spotify.

Hållbarisering.se


Mikael Botnen Diamant utbildar och föreläser för företag och organisationer och myndigheter i hållbarhetsomställning. Han deltog i förhandlingarna om Agenda 2030 som en av UD:s sakkunniga delegater och har en bakgrund inom Röda korset och Sida.


Carl-Johan Schultz är strateg och planner i kommunikationsbranschen och har kommit att alltmer inrikta sig på hållbarhetsfrågor och att utveckla varumärken i en mer hållbar riktning. Han driver frågon i branschen och föreläser om hållbarhetskommunikation.Hållbarisering - en guide för företag i omställning.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla