Samarbete och kommunikation

Utbildning i samarbete och kommunikation

Sedan 15 år hjälper jag arbetsplatser att samarbeta bättre och maximera sin potential. Min roll är konsultens och mitt erbjudande är utbildning.

Samarbete, delegering och arbetsmiljö

Samarbete är väl inte svårt och det här med delegering är väl bara något som chefer håller på med? Behövs det en utbildning för det? Samarbete och delegering är något alla gör oavsett roll och den största delen av delegering görs inte av chefer överhuvudtaget. Samarbete kan beskrivas som en dans vilken går att lära sig. Utbildningen ger förutsättningar till att dansa bättre för den ger en samsyn, ett gemensamt språk och en gemensam mekanik att utgå ifrån samt att utveckla vidare. Utbildningen kompletteras med ett digitalt utbildningsmaterial som förberedelse och repetition.

Kommunikation

Vilka beteenden du har får konsekvenser när du interagerar och samarbete med andra. Det låter självklart. Men vad som inte är självklart är vilka beteenden vi själva har och hur andra personer reagerar på dessa. Exempelvis är en person som upplevs svår att jobba med oftas omedveten om detta själv. Ett kraftfullt sätt att höja förståelsen kring sina egna beteenden och förstå hur det kan påverka andra är genom modellen DISC. DISC är ett sätt att beskriva sitt beteende och sitt sätt att kommunicera. Det är samtidigt även ett avväpnande och roligt sätt att kunna prata om känsliga ämnen. Det är lättare att säga att någon är exempelvis ”lite grön” just nu istället för trögrörlig. Utbildningen inkluderar test för alla deltagare.

 

  • Tid: Heldag.

  • Plats: Era lokaler.

Jag berättar gärna mer om hur ni kan maximera er potential genom samarbete och

kommunikation. Hör gärna av dig.

 

Magnus Lewrén

Managementkonsult organisationsutveckling.

Magnus@Lewren.se

0761-135536

 

Pol Mag

Executive MBA

THE facilitator

ICF-coach (ACC/PCC)